Skip to content

MKA Indoor Football Tournament 2022

In naam van Allah de Barmhartige, de Genadevolle

Met de zegeningen van Allah de almachtige afdeling Sehat-e-Jismani heeft na 3 jaar weer de mogelijkheid gehad om op zondag 6 november een Nationaal Zaalvoetbaltoernooi te organiseren op de Sport en recreatiecentrum De Brake in Nunspeet.

De format van het toernooi was 8 spelers per kant met 5 spelers en 3 wisselspelers die een wedstrijd van 10 minuten spelen met onbeperkt aantal wisselspelers.

Er deden in totaal 9 teams mee uit het hele land.

Rond 12:30 hebben we gegeten en gezamenlijk gebeden. Daarna hebben we de resterende wedstrijden gespeeld. Na 20 wedstrijden hadden we onze halve finales en finale gespeeld. In halve finale stond Nunspeet tegenover Almere en in de tweede halve finale was het Amsterdam MQ2 tegen Den Haag. In de eerste halve finale won Nunspeet comfortabel 7-0 en in de tweede halve finale won Amsterdam MQ2 na een spannende wedstrijd tegen Den Haag met 1-0 We hadden onze Finale Nunspeet vs Amsterdam MQ 2 gespeeld die we live streamden zodat iedereen het kon zien. Na veel goals en near misses won Majlis Nunspeet het toernooi met 4-1.

Hieronder de impressie: