Skip to content

Rapport Nationale Tarbiyyat Seminar

Met de genade van Allah heeft vandaag de eerste virtuele Ta’leem en Tarbiyyat Seminar van Majlis Khuddam-ul-Ahmadiyya Nederland plaatsgevonden. Alhamdulillah. Het event begon met recitatie uit de Heilige Qur’an en een introductie door gerespecteerde Sadr Majlis.

Afbeelding

Vervolgens werd de gelofte van Majlis Khuddam-ul-Ahmadiyya herhaald en hierop volgend werd een documentaire over de geschiedenis van Majlis Khuddam-ul-Ahmadiyya afgespeeld.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Hierna werden unieke video’s afgespeeld die de verschillende Majalis waren samengesteld waarin zij hun Majalis introduceerden aan de rest van de Khuddam. We hebben werkelijk prachtige inzendingen gezien.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Vervolgens werd een hele bijzondere documentaire afgespeeld, namelijk een waarin de historie van Majlis Khuddam-ul-Ahmadiyya Nederland werd uitgelegd door gerespecteerde ex-voorzitters van Khuddam-ul-Ahmadiyya Nederland. Beginnend vanaf het jaar 1984.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Aan het eind van de documentaire nam de huidige voorzitter, gerespecteerde @Sadr_MKA_NL, het woord en gaf de Khuddam een essentieel advies mee voor hun geestelijke en algehele ontwikkeling: ‘…verbind uzelf sterk met Khilafat.’

Afbeelding
Afbeelding

In de tweede sessie volgde een toespraak van gerespecteerde @Sadr_MKA_NL over de verantwoordelijkheden van Majlis Khuddam-ul-Ahmadiyya tegenover Khilafat en een Talqin-e-Aml-sessie met gerespecteerde Mirza Fakhar Ahmad Sahib.

Afbeelding