Skip to content

Volleyball Tournament 2023

De Khuddam-ul-Ahmadiyya gemeenschap is een jeugdorganisatie binnen de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap. Het doel van deze organisatie is om jongeren te stimuleren in hun spirituele en persoonlijke ontwikkeling en om hen te betrekken bij sociale en maatschappelijke activiteiten. Sport en spel zijn hierbij belangrijke onderdelen om jongeren actief te betrekken bij de gemeenschap en hen een gezonde en sportieve levensstijl te laten ontwikkelen.

Het Nationaal Volleybal Toernooi was een uitstekende manier om deze doelen te bereiken. Het toernooi bracht jongeren uit verschillende regio’s van Nederland bij elkaar en bood hun de kans om op een sportieve manier met elkaar te strijden. Het zorgde voor een gezonde competitiegeest en bevorderde de saamhorigheid binnen de gemeenschap.

Daarnaast bood het toernooi de kans om de jeugd te betrekken bij de organisatie van het evenement. Zo werden de wedstrijdschema’s, scheidsrechters en de locatie door jongeren van de Khuddam-ul-Ahmadiyya gemeenschap georganiseerd. Hierdoor kregen de jongeren de kans om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen voor het succes van het toernooi.

Al met al was het Nationaal Volleybal Toernooi een fantastische manier voor de Khuddam-ul-Ahmadiyya gemeenschap om samen te komen en sportief bezig te zijn. Het toernooi bood de jongeren de kans om zich te ontwikkelen op persoonlijk, sociaal en spiritueel vlak en droeg bij aan de saamhorigheid binnen de gemeenschap.

Het toernooi begon ‘s ochtends vroeg met de openingsspeech van de organisatoren en het stille gebed. De teams waren verdeeld over twee poules van vijf teams en er werden in totaal 18 wedstrijden gespeeld. De wedstrijden waren spannend en er werd op hoog niveau gespeeld. Het publiek juichte de spelers fanatiek toe en de sfeer was erg goed.

In de loop van de dag werden de finalerondes gespeeld en uiteindelijk wisten de teams van Majlis Almere centrum en Majlis Arnhem zich te plaatsen voor de finale. De finale was een ware strijd tussen de twee teams en werd door beide teams fanatiek gespeeld. Uiteindelijk wisten de teams niet tot een winnaar te komen door gebrek aan tijd en werd besloten om de beker te delen.

Het Nationaal Volleybal Toernooi was een groot succes en een geweldige dag voor alle deelnemers. Het evenement zorgde voor een goede sfeer en een gevoel van saamhorigheid onder de aanwezigen. Het was een fantastische manier voor de Khuddam-ul-Ahmadiyya gemeenschap om samen te komen en sportief bezig te zijn.

Nationaal Volleyball Toernooi 2023